Akçay, EMITT'te 'En Etkin Tanıtım Yapan Stant' ödülü aldı

28 Ocak 2013 Pazartesi 12:06
Akçay, EMITT'te 'En Etkin Tanıtım Yapan Stant' ödülü aldı






BALIKESİR (CİHAN)- İstanbul'da düzenlenen 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2013)´na bu yıl son defa katılan Akçay Belediyesi, yine ödülle döndü. Balıkesir´in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinin standı, En Etkin Tanıtım Yapan Stant ödülüne lâyık görüldü. Geçen yıl ise En İyi Ekip Çalışması ödülü almıştı.

Akçay Belediyesi´nin plaketi, Ekin Fuar A.Ş. Genel Direktörü Hacer Aydın tarafından Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu´na, TÜYAP Fuar Alanı Karadeniz salonunda düzenlenen törenle verildi. Daha sonra bir açıklama yapan Başkan İnceoğlu, Hedeflediğimiz başarıyı, ekibimizin özverili çalışması sayesinde elde ettik. Uluslararası düzeydeki bu organizasyonda ikinci kez ödüle lâyık görülmek bizi onurlandırdı. EMITT sayesinde binlerce ulusal ve uluslararası ziyaretçiye, Akçayımız'ı ve bölgemizi tanıtma imkanı bulduk. dedi. Akçay standını, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan başta olmak birçok sanatçı, il, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla seyahat acentesi yetkilileri ziyaret etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.