IHH Başkanı'na suikast timi göndermişler

İHH Başkanı'nı öldürmek için Türkiye'ye 5 kişilik tim girdi. İddiaya göre ekibi Çeçen lider Kadirov görevlendirdi.

16 Ocak 2014 Perşembe 06:58
IHH Başkanı'na suikast timi göndermişler






Bülent Yıldırım'a suikast timi göndermişler

Bülent Yıldırım, İHH Başkarı, Dünyanın pek çok ülkesinde Türkiye'den giden insani yardımların dağıtılmasını organize eden adam. Milyonlarca kişinin güvenerek etrafında kenetlendiği bir STK Başkanı. Son yıllarda Türkiye'nin küresel girişimlerinde Bülent Yıldırım adı hep öne çıkıyor, Afrika, Uzak Doğu, Latin Amerika ülkeleri, Balkanlar ve tabi Ortadoğu. Giden insani yardımlar Türkiye'nin gücünü yoksul mazlum milletlere derinden hissettirirken, rahatsızlığını artık gizlemeyen güçler de var. Görünen o ki, bu rahatsızlık onu ortadan kaldırma girişimine kadar uzanmış, hem de yıllarca yardım gönderilen bir yerden Çeçenistan'dan

KADİROV GÖREVLENDİRMİŞ

Star Gazetesi'nde bugün yer alan habere göre İHH Başkanı'nı öldürmek için Türkiye'ye 5 kişilik tim girdi. İddiaya göre ekibi Çeçen lider Kadirov görevlendirdi.
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım'ın "Beni öldürüp kaos ortamı yaratmak için Türkiye'ye bir suikast timi geldi" yönündeki açıklamaları gerçek çıktı.
Buna göre Yıldırım'a suikast yapmak üzere Türkiye'ye 5 kişilik özel bir tim girdi. Bu 5 kişilik tim, 3 farklı ülke kanalı ile Türkiye'ye ulaştı. Suikast timine Belzharayev M. başkanlık ediyor.

KİMLİK BİLGİLERİ TESPİT EDİLDİ

İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmaya göre timi Çeçen lider Ramzan Kadirov görevlendirdi. Timin lideri olan Çeçen kökenli Belzharayev M.'nin başka bir ülkeye ait pasaport taşıdığı belirlendi. Kimlik bilgileri ve fotoğrafı tespit edilen Belzharayev M. aranıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.