Mahmut Hoca Çeçenistan'a gidecek mi?

İstanbul Fatih'te cemaatin gençleri arasında tepkiye neden olan Mahmut Hoca'nın Çeçenistan gezisi iptal edildi...

08 Haziran 2014 Pazar 23:54
Mahmut Hoca Çeçenistan'a gidecek mi?






Mahmut Hoca Çeçenistan'a gidecek mi?

'Genç Cemaatçiler huzursuz' haberlerinin ardından Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Çeçenistan seyahatinin iptal edildiği açıklandı. Gazetelere yansıyan huzursuzluk haberlerine ise cemaate yakın çevrelerden yalanlama geldi.

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Çeçenistan seyahati, sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi.
İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun pazartesi gerçekleşmesi beklenen Çeçenistan seyahati, sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi.

Yapılan istişareler sonrasında ziyaretin kendisine anlatıldığı gibi olmadığını gören Mahmut Efendi'nin, sağlık sorunlarını da göz önünde bulundurarak Çeçenistan programını iptal ettiği belirtildi.

Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin Çeçenistan'a götürülerek Rus yanlısı Cumhurbaşkanı Kadirov'la görüştürülmeye çalışılması İsmailağa Cemaati'nde büyük tepkiye neden olmuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.