Sahte altınlarla 110 bin lirası dolandırıldı

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'da telefonla tanıştığı bir kişiden 110 bin lira karşılığında aldığı 15 bin 224 altının, bozdurmak için gittiği kuyumcuda sahte olduğunu öğrenen F.U. dolandırıldığını öğrenince jandarmaya...

16 Nisan 2015 Perşembe 19:14
Sahte altınlarla 110 bin lirası dolandırıldı






Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'da telefonla tanıştığı bir kişiden 110 bin lira karşılığında aldığı 15 bin 224 altının, bozdurmak için gittiği kuyumcuda sahte olduğunu öğrenen F.U. dolandırıldığını öğrenince jandarmaya başvurdu.
Merkeze bağlı Göl Köy’de yaşayan F.U., telefonda tanıştığı M.Y. adlı kişiden 110 bin lira karşılığında tarihi olduğu öne sürülen 15 bin 224 adet altın satın aldı. Altınları bozdurmak için kuyumcuya giden F.U., sahte olduklarını öğrenince dolandırıldığını anlayarak jandarmaya başvurdu.
Jandarma sahte altınlara el koyarken, M.Y.’nin bulunması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.