Sahte bileziği gerçek sanınca gasp etmeye çalıştı

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da henüz kimliği saptanamayan bir genç, minibüs durağında 59 yaşındaki Öznur Koşar'ın kolundaki sahte altınları gerçek sanınca gasp etmek istedi. Hırsızlık suçundan poliste kaydı olan Öznur Koşar,...

20 Şubat 2015 Cuma 17:18
Sahte bileziği gerçek sanınca gasp etmeye çalıştı






Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da henüz kimliği saptanamayan bir genç, minibüs durağında 59 yaşındaki Öznur Koşar'ın kolundaki sahte altınları gerçek sanınca gasp etmek istedi. Hırsızlık suçundan poliste kaydı olan Öznur Koşar, şüpheliye direnince parmağı kırıldı.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Çınarlı Mahallesi'nde İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Öznur Koşar, oğlunun nikahsız eşi 26 yaşındaki Ceyda Dölçek ile birlikte alışverişe çıktı. Koşar, evden çıkarken de çok sayıdaki sahte altın bilezik taktı. Alışveriş yapan Koşar ile Dölçek, evlerine dönmek için İnönü Caddesi'ndeki minibüs durağına geldi. Bu sırada 20-25 yaşlarında bir genç, kadının kolundaki bilezikleri almak istedi. Öznur Koşar, saldırgana direnip bağırarak yardım istedi. Koşar'ın kolundaki bilezikleri almak isteyen saldırganla kadın arbede sırasında birlikte yere düştü. Vatandaşların müdahale ettiği genç, koşarak olay yerinden kaçtı.
Yere düşen Öznur Koşar'ın sağ elinin serçe parmağı kırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Koşar, tedavi için Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Gasp iddiası üzerine çalışma başlatın polis, hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Öznur Koşar'ın kolundaki bileziğin sahte olduğunu belirledi. Aşk vaadiyle dolandırıcılık, hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından 25 ayrı kaydı olan gelini Ceyda Dölçek de polise verdiği ilk ifadesinde, "Kayınvalidem ile alışverişe çıkmıştık. Bir genç kolundaki bilezikleri almak istedi. Kayınvalidem vermeyince itekleyip yere düşürdü" diye konuştu.
Polis, olay yeri çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.