2014 yaz modası renkleri

Yaz modasında makyaj renkleri şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Ünlü markaların favori renleri pastel ve orkide moru

19 Nisan 2014 Cumartesi 19:40
2014 yaz modası renkleri






2014 yaz modası renkleri, 2014 yaz modası makyaj renkleri, Orkide moru

 

2014 yaz aylarında modacıların favorisi pastel tonlu renkler oldu. Özellikle gözlerde. Pastel renkleri göz farlarında mavi başta olmak üzere yeşil ve tonları dikkat çekerken, renkli Eyeliner kullanılan gözler sezonun önde gelen makyaj trendleri arasında yer alıyor. Tabi ki sadece renkli Eyeliner değil, siyah klasik eyeliner'ın 2014 yaz sezonunda ağırlıklı olarak kullanıldığı görülüyor.

Vazgeçilmez turuncu
Turuncu rujları bu yaz bayanların dudaklarında çok sık göreceğiz. Bununla birlikte şeftali tonlarındaki allıklar da ilkbahar/yaz makyaj modasında son derece popüler. Bu rengi parlak kırmızı ve mürdüm tonlarında rujlar izliyor.

Orkide morunu unutmayalım

2014 İlkbahar Yaz makyaj modasında ilk göze çarpan yılın moda rengi olan orkide moru. Bu yıl oldukça fazla göreceğimiz mor her tonuyla makyajda da kendini gösterecek. Lila, lavanta gibi renklerle gözlerde farklı bir anlam kazanacaksınız. Pastel tonlarında mor bir far ve dudaklarda şeftali tonları yazın makyaj modalarından biri.

Size küçük bir tüyo. Chanell CC Krem ve Burberry kompakt pudra ile
kusursuz bir cilt yaratıp  2014 ilkbahar yaz aylarında mükkemmel bir
makyaj elde edebilirsiniz.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.