Özge Özpirinçci yeni dizi ile ekranlara dönüyor

Oyuncu Özge Özpirinçci ekranlara geri dönüyor.

22 Haziran 2017 Perşembe 15:01
Özge Özpirinçci yeni dizi ile ekranlara dönüyor






Özge Özpirinçci yeni dizi ile ekranlara dönüyor
   Oyuncu Özge Özpirinçci ekranlara geri dönüyor.Aşk Yeniden adındaki romantik komedi dizisinde başrol oynayan ve PuhuTv'nin ilk orjinal içeriği Fi'de konuk oyuncu olarak yer alan Özge Özpirinçci hayranları ile yeni bir dizide buluşacak.
    Güzel oyuncu Japon uyarlaması ‘Anne’ dizisinin yazarına ait olan Woman (Kadın) adlı dizide başrol oynamaya hazırlanıyor. Romancı Hande Altaylı'nın dilimize uyarladığı ve senaryosunu yazdığı Japon dizisi Woman (Kadın)'ın başrol oyuncusunun Özge Özpirinçci olması konusunda yapım firması ile imza aşamasına geçildi. Planlamalarda bir son dakika değişikliği olmazsa Yuji Sakamoto'nun projesi olan 2013 yapımı Woman uyarlaması, ekim ayında Fox Türkiye ekranında olacak. Dizi, iki çocuklu dul bir kadının hikâyesini ekrana taşıyacak.
medyaradar

Son Güncelleme: 22.06.2017 15:08
Anahtar Kelimeler:
Özge Özirinçci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.