Sibel Can Facebook'tan şarkı isteği topladı

Sibel Can Harbiye Konseri öncesi hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya kararlı. İşte Sibel Can'ın özel hazırlıkları

09 Ağustos 2014 Cumartesi 09:15
Sibel Can Facebook'tan şarkı isteği topladı






Sibel Can Facebook'tan şarkı isteği topladı

Harbiye konserlerine hazırlanan Sibel Can, hayranlarıyla büyük buluşma öncesi sosyal medyadan istak şarkısı topluyor. Hayranlarının istediği şarkılardan özel bir repertuarla geceye hazırlanan ünlü sanatçı sadece bu konsere özel kıyafetleriyle göz kamaştıracak. 14 Ağustos gecesi Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak olan Sibel Can hayranlarının hem gözü hem de kulağı adeta bayram edecek.

Konseri için dinleyicileriyle sosyal medya üzerinden belirlediği özel bir repertuvar oluşturan ve sahne dekoru hazırlatan ünlü şarkıcı, yıllardır hayranlarının dilinden düşmeyen şarkılarla unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ünlü sanatçcı konser gecesi adeta defile yapacak ve dört ayrı kostüm giyecek.  Modacı Canan Yaka’ya büyük bir özenle elbiseler hazırlatan Can, Halil Sezai ve Erdem Kınay’ı da sahnesinde ağırlayacak.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.