Sinem Öztürk, Ali Sunal'ı kızdıracak

Ünlü oyuncu Sinem Öztürk magazin gündemine bomba gibi düşen Ali Sunal ile aşk iddialarında yalanladı.

06 Şubat 2015 Cuma 21:48
Sinem Öztürk, Ali Sunal'ı kızdıracak






Ünlü aktirist Sinem Öztürk Hafta Sonu dergisine verdiği demeçte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu magazin gündemine bomba gibi düşen Ali Sunal ile aşk iddialarında yalanladı
Son olarak Kanal D’nin “Hayat Yolunda” dizisinde rol alan oyuncu, Ali Sunal’la aşk yaşadığı iddialarına da yanıt verdi.  Öztürk, “‘Yusuf Yusuf’ adlı filmde karı-kocayı canlandırdığımız için böyle haberler çıktı. Bir de benim o dönem ayrılık haberlerim vardı. Üstüne tuz biber ekti. Ama aramızda hiçbir şey olmadı.
 
 Eski eşimin yorumlarını keza eski eşim, filmin çekimlerine kuyruk acısı diye yorumluyorum. Kadınlar karakter anlamında güçlü olunca, erkekler üste çıkmak için çamur atmaya kalkışıyorlar” dedi. Oyuncu şu sıralar hayatında aşka yer olmadığını da söyledi: “Şimdi hayatıma aşk gelmesin. Tamamen kendime adapte olmuş durumdayım.”
Son Güncelleme: 06.02.2015 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.