Turabi açık peşinde: Acun dur diyecek mi?

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler ödül için kıyasıya bir rekabet ortaya koyacaklar.. Merve Aydın'ın başına gelen büyük tehlike adadadaki hayatını nasıl etkileyecek merak konusu.

12 Nisan 2015 Pazar 01:52
Turabi açık peşinde: Acun dur diyecek mi?






Turabi açık peşinde: Acun dur diyecek mi?

Survivor çekişmeli bir gecenin ardından yüzbinlerce izleyeninde öfke, sinir, kızgınlık, hayranlık duyguları bırakarak sona erdi. Geceye Turabi ile Hasan arasındaki kavga damga vurdu.


İki yarışmacının birbirleri hakkındaki sözleri izleyenleri ekrana kilitledi. Turabi ve Hasan  sık sık birbirlerine meydan okudular. İlerleyen günlerde sizce bu savaşı kim kazanacak dersiniz. Ekranların fenomen yarışması haline gelen ve büyük heyecan ile izlenen eleme geceleri ile olaylar yaşatan yarışma Survivor yeni sezonunu Survivor All Star olarak yapacak. Bir Acun Ilıcalı yapımı olan yarışmanın Survivor All Star versiyonuna katılacak isimler isminden de anlaşıldığı gibi daha önce yarışmış tüm starlardan oluşacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8'de yayınlanacak olan Survivor All Star yarışması merakla beklenen yarışmalar arasında yer alıyor. İzleyici tarafından büyük bir beğeni alan ve takip edilen yarışma şimdiye kadar ki her serisinde büyük başarı elde etmiş ve reytinglerde üst sıralarda yer almıştı.

Acun Ilıcalı Tv8 satın alması ile birlikte Survivor All Star yarışmasının Tv8 ekranlarında yayınlanması yarışmanın reytinglerinde bir düşme yada artma etkisi gösterecek mi hep birlikte göreceğiz. Bilindiği üzere Survivor All Star yarışmasında daha önce yarışmış ve büyük bir iz bırakmış isimler adada mücadele edecek.


6 AY FİZİK TEDAVİ OLMAYA GİDER

Böyle bir durumda, boynunu büküp, 'Sen bilirsin Acun Abi' diyecek bir yarışmacı mı Turabi? Bu soruyu sorduğum Turabi'nin yanıtı şöyle oldu: "Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye'ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim."

Survivor All Star Cumartesi akşamı 28. bölümü ile ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında 28. bölüm ile ilgili çok kritik anlara tanık olacaksınız. Hasan ve Turabi arasında konseyde yaşanan gerilim adada da devam edecek mi?
 
Gönüllüler adası ikiye bölündü. Peki bundan sonra neler yaşancak?
 
Ünlüler ve Gönüllüler ödül için kıyasıya bir rekabet ortaya koyacaklar.. Merve Aydın'ın başına gelen büyük tehlike adadadaki hayatını nasıl etkileyecek merak konusu.
 
Bu hafta ödül oyunu sırasında neler yaşancak? Ödül oyununu kim kazanacak?
 
Survivor All Star 28. Bölümü ile Cumartesi akşamı TV8'de..

Survivor All Star'ın asabi ismi Turabi, Survivor adasına giden Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'na verdiği röportajda, "Diskalifiye olmama kim neden olursa ben Türkiye'ye, o hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider" dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın kural dışı üç hareket nedeniyle oyun dışı bıraktığı Turabi'nin Eyüpoğlu'na yaptığı o açıklamalardan çarpıcı satırlar:

Türkiye'de yayınlanmış 'Survivor'ların en iyisinin belirleneceği 'Survivor All star'ın en tartışılan ismi Turabi'den rakiplerine gözdağı. Yaptığı kural dışı üç hareket nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından belli bir süre Oyun dışı tutulan Turabi, benzer bir hareket daha yaparsa 'Survivor All Star'dan gönderilecek. Çünkü Ilıcalı'nın kararı net: "Programın temizliği açısından yapacağı ilk harekette göndereceğim Turabi'yi..."

Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir'in senaristi Ece Yörenç, Kara Para Aşk'ta oynayan oğlu Ali Yörenç'le evlilik hazırlığı yapan müstakbel gelini Fatmagül Fakı'nın fotoğrafını "Gül kızım" notuyla Instagram'dan paylaştı.

Etiketler: survivor turabi, survivor hasan, turabi hasan kavga, acun, tv8 canlı izle, ,
Son Güncelleme: 12.04.2015 01:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.