Zor geçeceği belliydi. Geçen hafta kendi evinde kaybedilen iki puan Ziraat Türkiye Kupası'ndan Fethiyespor'a elenmenin ardından merakla beklenen maçta sarılacivertliler zorda olsa kazanmasını bildi.
   Maçın başında ilk yirmi dakika rakibine sahayı dar eden Rizespor beklediği golü de buldu. Ama arkasından kaçırdıklarını maçın sonunda çok aradı.
   Maça Rizespor iyi başladı.Rıza Hoca takımını iyi hazırlamış ve rakibini iyi analiz etmiş. Maçın başında buldukları golle de oyuna hâkim oldular. Golden sonra oyundan da kopmadılar ve ikinci gol için çok uğraştıklar.
   Ilk yarının son çeyreğinde Fenerbahçe oyuna denge getirdi. Maça ortak oldu ve oyunu istediği gibi yönlendirdi. Bu sene Fenerbahçe'nin iyi yanı maçın sonuna kadar oyundan kopmuyorlar. Nitekim maçın ilk yarı uzatmalarında Baroni kazanılan frikikten golü buldu ve ilk yarı berabere bitti.
   Ilk yarıda Fenerbahçe'nin orta sahası çok aksadı. Alper, Baroni, Mehmet istenilen performansı gösteremediler. Sow ise ilk yarı kendini tanımaz halde idi.
   Ikinci yarı bambaşka bir Fenerbahçe sahada yer aldı. Sahayı rakibine dar eden pres yapan ve koşan bir Fenerbahçe vardı sahada.
   Rizespor nedendir bilinmez ilk yarıdaki oyunu gitti ezik kendi ceza sahasında oynayan bir takım geldi.
   Bu durumda sarılacivertlilerin işini kolaylaştırdı.Yapılan pres sonuç verdi ve galibiyet golüne kavuştular. Ersun Hoca yaptığı değişikliklerle de oyuna damga vurdu. Alper Webo, değişikliği maça damgasını vurdu.
   Geçen yazımızda da dedik Ersun Hoca çok zengin bir kadroya sahip.Buda ona hareket kabiliyeti veriyor.
   Sonuçta Fenerbahçe için zor geçeceği tahmin edilen Rize deplasmanı altın üç puanla sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.