İşkembe döner üretildi

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - ÇORUM’da Emekli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Şükrü Tokatlıoğlu, kolestrolü düşük, kırmızı et ve kokorece alternatif 'İşkembe Döner’ yaparak satmaya başladı. Geçen Mart ayında Göğüs Hastalalıkları...

12 Haziran 2015 Cuma 19:00
İşkembe döner üretildi






Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - ÇORUM’da Emekli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Şükrü Tokatlıoğlu, kolestrolü düşük, kırmızı et ve kokorece alternatif 'İşkembe Döner’ yaparak satmaya başladı.
Geçen Mart ayında Göğüs Hastalalıkları Uzmanı olarak görev yaptığı hastaneden emekliye ayrılan Dr. Şükrü Tokatlıoğlu, yemek kültürüne düşkünlüğü nedeniyle deneme yanılma yönetmiyle kolestrolü düşük, İşkembe Döner ürettiğini kaydetti.  6 aylık bir sürede Yaklaşık 150 kilo işkembeyi yapıp bozarak işkembe döneri elde etmek için uğraştığını söyleyen Dr.Tokatlıoğlu, akrabası olan yaşlı bir teyzesinden işkembenin nasıl terbiye edilebileceğini öğrendiğini, aldığı tavsiye üzerine yaptığı denemelerde başarılı olarak işkembe döneri elde ettiğini vurguladı.  Elde ettiği ürüne Çorum’dan ve civar illerden rağbetin giderek arttığını vurgulayan Dr.Tokatlıoğlu, işkembe dönerin, kolestrol değerlerinin az, potasyum oranının yüksek olması nedeniyle sağlık açısından da hiçbir zararının olmadığını, aksine kardiyak hastaları ve diğer önemli hastalıklar içinde hiçbir sakıncasının olmadığını iddia etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.