Benzine zam geliyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’ndan yapılan açıklamaya göre benizinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7-9 kuruş zam beklendiği duyuruldu.

13 Aralık 2017 Çarşamba 12:26
Benzine zam geliyor






Benzine zam geliyor

    Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’ndan yapılan açıklamaya göre benizinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7-9 kuruş zam beklendiği duyuruldu. Motorinin fiyatında ise her hangi bir değişiklik beklenmediği belirtildi. Forties Boru Hattı Sistemi´nin geçici olarak kapatılması Brent petrol fiyatlarını 2015 yılının Haziran ayından beri ilk kez 65 doların seviyesini aşarak Batı Teksas petrol fiyatlarının üzerine çıkmıştı. Forties Boru Hattı Sistemi en yüksek miktarda Brent petrolün transfer edildiği petrol hattı olması sebebiyle dünya petrol piyasalarının yarısından fazlasına etki ediyor. Petrol hatlarında rutin bakım çalışmaları sıklıkla uygulanırken, boru hatlarında bu çeşit çatlaklar oldukça nadir görülüyor.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
ZamBenzin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.