Casper, Eskişehir bölge servisini açtı

- Casper, 8. bölge servisini Eskişehir'de faaliyete geçirdi

14 Temmuz 2017 Cuma 11:03
Casper, Eskişehir bölge servisini açtı






İSTANBUL (AA) - Casper, 8. bölge servisini Eskişehir'de faaliyete geçirdi.

Şirket açıklamasında onarım ihtiyacı olan cihazlarını Eskişehir bölge servisine getiren kullanıcılara, 1 saat içinde tamir hizmeti veren Casper, kargo ile aynı merkeze gönderilen ürünleri ise 24 saat içinde tamir ediyor. Onarım hizmeti bilgisayar, tablet ve telefon gibi her türlü Casper ürünü için sunuluyor.

Hızlı ve sorunsuz hizmet prensibi ile servis altyapısına yatırım yapan Casper, yıllık ortalama onarım süresi açısından Türkiye'nin en hızlı servisini sunuyor ve müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarıyor.

Yüzde 90 müşteri memnuniyeti ile onarım süresi sektör ortalamasının 4 katı hızlı olan Casper, en hızlı ve en iyi onarım yapan servis anlayışını sürdürüyor, servis müşterilerinin memnuniyet oranlarını sürekli ölçümlüyor.

Servisten onarılarak çıkan ürünlerin dönüş oranı da sektör ortalamasının altında olan Casper'ın bölge servisleri bilgisayar, tablet ve akıllı telefon gibi farklı ürün gruplarında aynı kalitede ve aynı standartta hizmet sunuyor.

Eskişehir bölge servisinin açılışında görüşlerine yer verilen Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, "Yükselen başarı grafiğimizi servis alanında da devam ettiriyoruz. 2016'da servis hizmetlerimizi mükemmelleştirme çalışmalarına ağırlık vermeye başladık ve bu alanda önemli atılımlar yaptık. Casper, bir saatte hizmet prensibi ile tüm kullanıcılarını hem telefon hem bilgisayar kategorisi ürünlerinde destekliyor ve ürün geliştirmedeki uzmanlığını müşteri hizmetindeki eksiksiz ve hızlı hizmeti ile destekleyerek yüzde 100 müşteri memnuniyetine odaklanıyor." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Casper
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.