CIBAFI Global Forum 2018, İstanbul'da yapılacak

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu İslami Bankalar ve Finans Kurumları Genel Konseyi 2018, 2-3 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek.

14 Mart 2018 Çarşamba 16:37
CIBAFI Global Forum 2018, İstanbul'da yapılacak






İSTANBUL (AA) - CIBAFI Global Forum 2018, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) himayesinde gerçekleşecek.

"Finansal Hizmetlerin Yeni Yapısı: Finansal Bozulmalar, Fırsatlar ve Yeni Kurallar" temasıyla düzenlenecek forum, İslami finans sektörünün finansal piyasalarda bağlantılı ve rekabetçi olmaya devam ederken yükümlülüklerini nasıl yerine getireceğine ışık tutacak.

Merkezi Bahreyn'de bulunan ve 2001'de kurulan uluslararası bir kuruluş olan CIBAFI, İslam İşbirliği Teşkilatı'yla da yakın çalışma içerisinde bulunuyor. 120'den fazla üyesi olan CIBAFI, İslami finansal kuruluşlar için küresel boyutta bir şemsiye kuruluş olarak hareket ediyor.

Muhabir: Burhan Sansarlıoğlu


Anahtar Kelimeler:
Ekonomi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.