Dünya sigorta Teknoloji sektörüne Türk şirketi yön verecek

Dünya sigorta sektörüne yön veren yazılımlar Türk şirketleri tarafından geliştiriliyor...

30 Eylül 2016 Cuma 12:13
Dünya sigorta Teknoloji sektörüne Türk şirketi yön verecek








Dijital Bankasurans Türkiye&Global 2016 Zirvesi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanan AcerPro, Sigorta ve finans sektörleri için küresel çapta ürünler geliştiriyor.
Sigortacılık sistemini daha güvenilir hale getiren yeni nesil güvenilir yazılımlarıyla sektörün dünya çapında önemli bir markası haline gelen AcerPro, bilgi birikimini Dijital Bankasurans Türkiye&Global 2016 Zirvesi ile uluslararası arenaya taşıyacak.
AcerPro Bilişim Teknolojileri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Acer, zirve öncesi yaptığı açıklamada, sektörün geleceğiyle ilgili önemli bilgiler verdi. Dünya sigorta ve bankacılık sektörünün kalbi olarak bilinen uluslararası finans başkentlerinde temsilcilikler açtıklarını söyleyen Acer 'Sektör kolay erişilebilen, mobil teknoljilerin öncülüğünde hızla büyüyor. Bankaların, sigorta şirketleri ve aracı kuruluşların yeni fikirlere ihtiyacı var. Güvenlik boyutu iyi düşünülmüş projeler Türk finans sektörüne küresel çapta kaynak kazandarıbalir' dedi.
 
TÜRKİYE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ YAZILIM ÜLKESİ OLABİLİR
 
Banka, sigorta şirketi, broker, sigorta acenteleri ile dijital sigortacılık şirketlerine özgün yazılımlar geliştiren AcerPro'nun 11 yılı geride bıraktığını belirten Fatih Acer şunları söyledi: 'Dijital sigortacılık ve bankasurans sektöründe küresel anlamda çok ciddi başarılara imza attık. Yazılım ihracatında kendi sektörümüzde ülkemizin yüzakı kurumları arasında yer aldık. Şimdi finans sektörünün başkentlerinde kurduğumuz ofislerle rekabet gücümüzü artırıyoruz. Ürün yelpazemiz içinde yer alan benzersiz çözümler dünya finans çevrelerinin dikkatini çekiyor. Türk yazılımcılarının zekâsı banka ve sigorta sektörlerine yeni ufuklar açıyor. Yazılımcılarımızla gurur duymalıyız. Türkiye dünyanın en güçlü yazılım ülkesi haline gelebilir. Yıldız Teknik Universitesi Teknopark’ta ve Tubitak ile Ar-Ge projelerimiz ile önümüzdeki dönemlerde birçok yeniliğe imza atmayı hedefliyoruz.
 
ZİRVE TÜRK SİGORTA VE BANKACILIK SEKTÖRÜYLE YAZILIM DÜNYASINI BULUŞTURACAK
Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan  Dijital Bankasurans Türkiye&Global 2016 Zirvesi 4 Ekim Salı günü Finansbank Kristal Kule Konferans salonu’nda yapılacak.  Zirveye Başbakan Binali Yıldırım’ın yanısıra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Hazine Müsteşarlığı’ndan Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr Yasin Aktay, Türkiye Sigorta Şirketleri Birliği Başkanı Ramazan Ülger’in yanısıra sektörün önemli temsilcileri de katılacak.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.