FETÖ'nün kasasıydı; Bankasya için iflas kararı

Terör örgütü FETÖ'nün, yurt içi ve yurt dışında yoğun olarak kullandığı birimlerinin finans kaynağı Bank Asya için mahkemeden iflas kararı çıktı.

18 Kasım 2017 Cumartesi 02:01
FETÖ'nün kasasıydı; Bankasya için iflas kararı






FETÖ'nün kasasıydı; Bankasya için iflas kararı


İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, FETÖ'nün finans merkezi olarak kullandığı Bank Asya'nın iflasına karar verdi. İflas tasfiyesi TMSF tarafından yapılacak.


Terör örgütü FETÖ'nün finansman ayağında en önemli merkezlerden biri olarak öne çıkan Bank Asya için mahkemeden iflas kararı çıktı. İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, Bank Asya'nın iflasına karar verdi. İflas tasfiyesi TMSF tarafından yapılacak.

İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle kayyum atandıktan sonra kapatılan Bank Asya olarak bilinen Asya Katılım Bankası'na ilişkin davayı karara bağladı.
Dün yapılan duruşmada, mahkeme Asya Katılım Bankası'nın iflasına hükmetti. İflas tasfiyesinin TMSF tarından yapılmasına karar verildi.

Son Güncelleme: 18.11.2017 00:13
Anahtar Kelimeler:
TMSFFETÖBank Asya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.