Finansbank'tan masrafsız bayram kredisi

Finansbank, Kurban Bayramı’nda uygun faiz oranlı Bayram Kredisiyle müşterilerine bayram coşkusu yaşatmayı hedefliyor.

18 Eylül 2014 Perşembe 14:29
Finansbank'tan masrafsız bayram kredisi






Bayram döneminde müşterilerinin artan ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler üreten Finansbank, Kurban Bayramı için dosya masrafsız ihtiyaç kredileri sunuyor. Yüzde 1.15’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle Finansbank, bu bayramda da müşterilerinin yüzünü güldürüyor. 
Finansbank Kitle Bankacılığı ve Direkt Satış Direktörü Enis Kurtoğlu, “Müşterilerimiz, bayramın gelmesiyle artan ihtiyaçlarını karşılamak için nakit arayışına giriyor. Biz de Finansbank olarak yaklaşan Kurban Bayramı’nda onların bütçelerini rahatlatmak için uygun faiz oranlı, dosya masrafsız Bayram Kredimizi hayata geçirdik” dedi. 
Finansbank’ın uygun faiz oranlarıyla sunduğu bayram kredisindan yararlanmak isteyenler kimlik numaralarını 5030’a göndererek kolayca krediden yararlanabiliyor. 
15 Eylül-10 Ekim 2014 tarihleri arasında devam edecek kampanya ile ilgili olarak Finansbank şubelerinden ve www.finansbank.com.tr adresinden detaylı bilgi alınabilir.






Son Güncelleme: 18.09.2014 14:34
Anahtar Kelimeler:
Finansbank Bayram Kredisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.