Karadeniz'de hamsi bereketi: Kilosu 5 TL'ye düştü

Karadeniz'de hamsi bereketi balık tezgahlarına yeni yeni yansıyor. İki aydır kilosu 10 liranın altına bir türlü inmeyen hamsi ilk kez 5 TL ile tüketicinin yüzünü güldürdü.

11 Kasım 2017 Cumartesi 14:33
Karadeniz'de hamsi bereketi: Kilosu 5 TL'ye düştü






Karadeniz'de hamsi bereketi: Kilosu 5 TL'ye düştü

Balık sezonunun açılmasının üstünden iki ay geçti. İlk kez hamsi 10 TL'nin altına düştü


Tezgahlarda kilosu on liranın altına bir türlü inmeyen hamsi için iyi haber Ordu'dan geldi. Karadeniz'de bol miktarda avlanan hamsinin balıkçılarda kilogramı 5 liradan satıldığını duyan vatandaşlar fiyattan memnun olduklarını söylediler.

Edinilen bilgiye hamsinin kilogramını 5 liradan satışa sunduklarını belirten balıkçı Uğur Aygün, hamsinin bol avlanması halinde ucuza satarak vatandaşları balığa doyuracaklarını söyledi.

Geçen hafta 10 TL olan hamsiyi bu hafta 5 TL'den sattıklarını belirten Aygün, "Bol balık çıkınca fiyatları da duruma göre düşüyor. Bu haftadan sonra hamsi ayına girdik. Fiyatlar daha da düşebilir. Herkesi ucuz balık yemesi için tezgahlarımıza bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.