Torunlar'ın bir büyük ayıbı daha

Mecidiyeköy'de 10 işçinin can verdiği asansör faciasının ardından medya haberlerine kulak kesilen Torunlar Holding, bünyesindeki şirketlere basın haberlerini servis eden çalışanını, şirket hakkında olumsuz makaleleri bültene koyunca gece yarısı işten çıkarıldı

22 Eylül 2014 Pazartesi 02:22
Torunlar'ın bir büyük ayıbı daha






Torunlar Holding'in bir büyük ayıbı daha


İstanbul Mecidiyeköy Ali Sami Yen stadyumunun yerine dikilen Torun Center'daki asansör faciasının ardından medyanın gündemine oturan Torunlar Holding, yeni bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz yıl özelleştirilen Ankara Doğal Gaz Dağıtım Şirketi Başkent Gaz'ı 1.1 milyar dolara satın alan Torunlar Holding, Türkiye'yi sarsan Asansör Faciası'ndan sonra medyada çıkan haberlere kulak kesildi.
Torunlar Holding ile çıkan tüm haberleri ajans takip şirketlerinden derleyen Başkent Gaz'ın medya biriminde çalışan gazeteci Funda Okçu, holdingi eleştiren Yazar Necati Doğru'nun makalesini de şirket haberleri içine alınca gece yarısı tazminatsız işten atıldı.

YILLARIN GAZETECİSİ

Ankara kulislerini yıllarca takip eden Anadolu Ajansı'ndan emekli olan Funda Okçu'nun, gece yarısı İstanbul'dan gelen talimatla tazminatsız olarak işten atılmasına medya kuruluşları da sessiz kaldı. Sürekli Basın Kartı sahibi Funda Okçu uzun süre Başkent Gaz'da Müşteri Hizmetleri Müdürü olarak görev almıştı..
Son Güncelleme: 22.09.2014 02:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.