Abant'ta 250 kişi göl kenarında Yoga Günü'nü kutladı

Mutlu YUCA/BOLU, () - BOLU'da dünyanın ve Türkiye'nin farklı ülkelerinden gelen yaklaşık 250 kişi Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında toplu halde yoga yaparak Uluslararası Yoga Günü'nü kutladı. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde...

21 Haziran 2015 Pazar 15:10
Abant'ta 250 kişi göl kenarında Yoga Günü'nü kutladı






Mutlu YUCA/BOLU, () - BOLU'da dünyanın ve Türkiye'nin farklı ülkelerinden gelen yaklaşık 250 kişi Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında toplu halde yoga yaparak Uluslararası Yoga Günü'nü kutladı.
Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde her ay yoga festivalleri düzenleyen Yoga Academy bu kez üyelerini iki günlük festival için Abant Tabiat Parkı'nda bir araya getirdi. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf'ın katıldığı festivalde yoga tutkunları çam ormanları arasında kuş cıvıltıları eşliğinde yoga yaptı. ABD, İspanya, Rusya, Almanya, İtalya, Bulgaristan gibi dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra Türkiye'nin farklı kentlerinden festivale gelen yoga tutkunları Abant'ın eşsiz manzarasına hayran kaldı.
Yaklaşık 250 kişi göl kenarında şarkılar eşliğinde dans edip Akif Manaf ile birlikte yoga yaparak 21 Haziran Uluslararası Yoga Günü'nü kutladı. Katılımcılar iki günlük festivalde farklı yoga seanslarına katılıp stres atıp eğlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.