Abant'ta yağmur altında keyif

BOLU'daki Abant Tabiat Parkı'na hafta sonu gelen tatilciler yağmur ve soğuk havaya aldırış etmeden göl çevresinde yürüyüp, ata bindi. Hafta sonu tatili için Abant Tabiat Parkı'na gelen tatilcilere soğuk ve yağmurlu hava da engel olmadı....

28 Mart 2015 Cumartesi 15:06
Abant'ta yağmur altında keyif






BOLU'daki Abant Tabiat Parkı'na hafta sonu gelen tatilciler yağmur ve soğuk havaya aldırış etmeden göl çevresinde yürüyüp, ata bindi.
Hafta sonu tatili için Abant Tabiat Parkı'na gelen tatilcilere soğuk ve yağmurlu hava da engel olmadı. Tatilciler yağmura aldırış etmeden göl çevresinde yürüyüp, ata binip, faytonla gezintiye çıktı. Günübirlik tatil için Abant'a gelen tatilciler, iskelelerde doğa harikasını arkalarına alarak fotoğraf çektirdi. Tatilciler, kameriyelerde mangallarını yakıp, pişirdikleri etleri yedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.