ABUJA'daki grev nedeniyle THY uçağı 3,5 saat gecikme yaptı

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() THY’nin Nijerya Abuja- İstanbul seferini yapan uçağı Abuja Havalimanı’ndaki grev nedeniyle, dönüş için yakıtı Nijerya’nın Kotana Havalimanı’ndan aldı ve bu nedenle de 3,5 saatlik...

29 Mayıs 2015 Cuma 12:56
ABUJA'daki grev nedeniyle THY uçağı 3,5 saat gecikme yaptı






Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() THY’nin Nijerya Abuja- İstanbul seferini yapan uçağı Abuja Havalimanı’ndaki grev nedeniyle, dönüş için yakıtı Nijerya’nın Kotana Havalimanı’ndan aldı ve bu nedenle de 3,5 saatlik bir gecikme yaptı.
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, “ Abuja Havalimanı’nda yer hizmetleri servisleri grev yaptığı için bu kente giden THY uçaklarının yakıt sorunu yaşamaması gerekçesiyle tedbir alındı. Buna göre Abuja’ya giden uçaklara dönüş için Kotana Havalimanı’na gidebilecek ve yedek meydanına yetecek kadar fazla yakıt konulmaya başlandı. Böylece THY uçağı grevde olan Abuja’dan yakıt almadan kalkış yaparak Kotana Havalimanı’na geldi. Burada yakıtını full yaparak tekrar havalandı. THY’nin TK-624 sefer sayılı uçağı Abuja Havalimanı’nda ki grev ve yaşanan yakıt sorunu nedeniyle İstanbul’a 3,5 saatlik bir gecikmeyle inecek ”denildi. Buna göre Abuja-İstanbul seferini yapan THY uçağının saat 11.30’da Atatürk Havalimanı’nda olması bekleniyor. Bilindiği gibi THY Nijerya’da Lagos ve Kano’nun ardından 3. Nokta olan Abuja’ya 3 Mart 2015 günü sefer başlatmıştı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.