Alanya'da turistik çarşı alev alev yandı; Sabotaj ihtimali var

Alanya'da daha çok turistik ürünler satan mağaza ve dükkanların bulunduğu çarşıda çıkan yangında 18 dükkan zarar gördü. Yangında 10 iş yeri tamamen yandı. Yangında sabotaj ihtimali var.

13 Ekim 2015 Salı 10:12
Alanya'da turistik çarşı alev alev yandı; Sabotaj ihtimali var






Alanya'da turistik çarşı alev alev yandı..

Antalya'ya bağlı Alanya ilçesinde gece yarısı çıkan yangında çok sayıda işyeri kül oldu. Alanya'nın ünlü Turist çarşısında gece yarısı çıkan yangında sabotaj ihtimali de gözardı edilmiyor. Gece saat 01.00 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangına çok sayıda itfaiye aracı müdahale etti.

SABOTAJ İHTİMALİ VAR

Yanan işyerlerinin Ülkü ocakları ve HDP binasına yakın olması nedeniyle sabotaj ihtimali de değerlendiriliyor. 10 dolayında isyeri tamamen yandı. 5 civarında isyeri hafif zarar gördü. Şüpheler 3 katlı bir butiğin üst katından elektrik kontagı çıkma ihtimali üzerinde yoğunlaşıyor. Polis ve itfaiye ekipleri incelemelerine başladı. O bölgede  bulunan tüm işyerlerinde ait güvenlik kameraları incelemeye alınırken sabah ortaya çıkan manzara iş yeri sahiplerini ağlattı..  KAYNAK: Yeni Alanya

Alanya haberleri, Son dakika Alanya, Alanya yangın
Son Güncelleme: 13.10.2015 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.