Alışveriş Çikişi Evlilik Teklifi

ÇORUM'da 21 yaşındaki Mahmut Büyüktopal, 20 yaşındaki kız arkadaşı Ülkü Kaş'a bir mağazadan alışveriş yapıp çıktığı anda, 'Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin ?' yazılı pankartı açarak sürpriz evlilik teklifinde...

05 Kasım 2014 Çarşamba 11:07
Alışveriş Çikişi Evlilik Teklifi






ÇORUM'da 21 yaşındaki Mahmut Büyüktopal, 20 yaşındaki kız arkadaşı Ülkü Kaş'a bir mağazadan alışveriş yapıp çıktığı anda, 'Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin ?' yazılı pankartı açarak sürpriz evlilik teklifinde bulundu. şaşkınlık yaşayan genç kız, teklife "Evet" cevabını verdi.
Çorum'un Zafer Mahallesi'nde Mahmut Büyüktopal, bir mağazadan alışveriş yapan kız arkadaşı Ülkü Kaş'ın dışarı çıkmasını bekledi. Büyüktopal'ın arkadaşlarıyla birlikte hazırladığı üzerinde 'Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?' yazılı pankartı gören genç kız büyük şaşkınlık yaşadı. Daha sonra  teklifi kabul eden genç kız ve Mahmut Büyüktopal, çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.