BAKAN ÇAVUŞOĞLU: ZİRVENİN EN İYİSİNİ TÜRKİYE YAPAR (2)

G20 İÇİN HAZIRLIK TOPLANTISI Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'nin MUBİM sistemi tanıtım törenin ardından Belek'te turizmcilerle Kasım ayında Antalya'da toplanacak G20 zirvesi için düzenlenen hazırlık...

20 Aralık 2014 Cumartesi 14:47
BAKAN ÇAVUŞOĞLU: ZİRVENİN EN İYİSİNİ TÜRKİYE YAPAR (2)






G20 İÇİN HAZIRLIK TOPLANTISI
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'nin MUBİM sistemi tanıtım törenin ardından Belek'te turizmcilerle Kasım ayında Antalya'da toplanacak G20 zirvesi için düzenlenen hazırlık toplantısına katıldı. Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nin (BETUYAB) 3 semavi dinin ibadethanesinin bulunduğu Dinler Bahçesi'ndeki yönetim ofisinde gerçekleşen toplantıya Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel'le birlikte turizm meslek örgütleri başkanları ve Belek'te yatırımları bulunan turizmciler katıldı. Toplantının ardından açıklamada bulunan Bakan Çavuşoğlu, Antalya'da gerçekleşecek zirveye büyük önem verdiklerini kaydetti. Türkiye'nin daha önce önemli zirvelere ev sahipliği yaptığını ve başarılı şekilde düzenlediklerini kaydeden Çavuşoğlu, “Yer, bölge, güvenlik, ulaşım tüm kriterler çerçevesinde nerede yapabiliriz diye onu değerlendirmek için ön çalışma yaptık. Daha sonra detaylı çalışmalara devam edeceğiz. Bir sene var ama şimdiden kolları sıvamak lazım" dedi. Bakan Çavuşoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.