Başkale’de yangın tatbikatı

VAN'ın Başkale İlçesi'ndeki Yatılı Bölge Ortaöğretim Okulu'nda yapılan yangın tatbikatı gerçeği aratmadı. Öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla yapılan tatbikatta ilk olarak okulda çıkan yangın itfaiye, sağlık ekipleri ve kurtarma...

02 Mart 2015 Pazartesi 13:46
Başkale’de yangın tatbikatı






VAN'ın Başkale İlçesi'ndeki Yatılı Bölge Ortaöğretim Okulu'nda yapılan yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.
Öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla yapılan tatbikatta ilk olarak okulda çıkan yangın itfaiye, sağlık ekipleri ve kurtarma ekiplerine bildirildi. Kısa sürede okulun önüne gelen ekipler yangına müdahele ederek, öğretmen ve öğrencileri tahliye etti. Okulun üst katında kalan öğretmen ve öğrenciler de yine itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak tedavileri yapıldı. İtfaiye, sağlık ekipleri, öğretmen ve öğrencilerin rollerini iyi yaptığı tatbikat gerçeği aratmadı. Okul Müdürü Cüneyt Yaman, öğrenci ve öğretmenlerin her türlü afete karşı hazırlıklı olması için bu tür tatbikatları sık yapacaklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.