DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARDAN FARKINDALIK GÖSTERİSİ

KAYSERİ,()– MELİKŞAH Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Merkezi tarafından Sosyal Girişimcilik ve Duyarlılık Projeleri dersi kapsamında 'Gerçek dostlar kromozom saymazlar' sloganıyla, down sendromlu çocukların gösterilerinin yer aldığı...

22 Aralık 2014 Pazartesi 13:47
DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARDAN FARKINDALIK GÖSTERİSİ






KAYSERİ,()– MELİKŞAH Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Merkezi tarafından Sosyal Girişimcilik ve Duyarlılık Projeleri dersi kapsamında 'Gerçek dostlar kromozom saymazlar' sloganıyla, down sendromlu çocukların gösterilerinin yer aldığı ‘Down sendromu’ konulu farkındalık semineri verildi. Uzman Emirhan Şener’in sunumuyla düzenlenen seminerde Down Sendromu konusu tüm yönleriyle değerlendirildi.
Down Sendromu konusunda toplumda farkındalık oluşturmak ve Down Sendromlu bireyler konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen programa Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şen, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Kayseri Şubesi Müdürü Mevlüde Ünal, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile üniversite öğrencileri katıldı. Down Sendromlu çocuklar tarafından sergilenen gösteriler, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi.
Programı değerlendiren Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şen, toplumsal duyarlılık konusunda gerçekleştirilen bu tür faaliyetlerin toplum açısından önemli olduğunu vurgulayarak, katılımcılara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Program gerçekleştirilen kapanış kokteyliyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.