Down Sendromlu Ve Lösemili Çocuklardan Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

KAYSERİ'de Down sendromlu ve lösemili çocuklar da Cumhuriyet bayramını buruk geçirdi. Kayseri Vosvos Kulübü tarafından otomobillere bindirilerek gezdirilen çocuklara yönelik eglence programları, Karaman'daki maden kazası nedeniyle iptal...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:36
Down Sendromlu Ve Lösemili Çocuklardan Cumhuriyet Bayramı Kutlaması






KAYSERİ'de Down sendromlu ve lösemili çocuklar da Cumhuriyet bayramını buruk geçirdi. Kayseri Vosvos Kulübü tarafından otomobillere bindirilerek gezdirilen çocuklara yönelik eglence programları, Karaman'daki maden kazası nedeniyle iptal edildi. Çocuklara sadece hediyeler verildi.
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Halkla İlişkiler biriminden Can Öney, ''Çocuklarımızın yüzünde bir gülümseme yaratmak için, Lösemili çocuklarımız ve aileleri ile Cumhuriyet’in 91'inci yılını kutlamak üzere Ankara’dan geldik. Vosvos kulübünden arkadaşlarımız da bugün bize destek oldu” dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.