Düzce ve Şırnak'ta Türk Bayrağı'na çirkin saldırı

Düzce ve Şırnak'ta Türk Bayrağı'na çirkin saldırı

31 Ekim 2014 Cuma 14:05
Düzce ve Şırnak'ta Türk Bayrağı'na çirkin saldırı






Düzce ve Şırnak'ta Türk Bayrağı'na çirkin saldırı


Terör örgütü yandaşlarının son günlerde halkı kışkırtan eylemleri sürüyor. Düzce ve Şırnak'ta Türk bayrağına saldırı TSK günlük bültenlerinde yer aldı. Genelkurmay, Şırnak'ta iki ayrı okulun bahçesindeki, Düzce'de ise bir okulun bahçesindeki Türk Bayrağı'na saldırı gerçekleştiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 15-20 kişilik bir grubun Şırnak'ın merkezindeki bir ilkokulun bahçesinde bulunan Türk Bayrağı'nı gönderden indirerek, bir çöp konteynırının içerisinde yaktıkları kaydedildi.

Şırnak'ın İdil ilçe merkezinde de yüzleri maskeli 2 şahsın bir okulun bahçesinde bulunan Türk Bayrağı'nı alarak kaçtıkları belirtildi.
Düzce'nin Merkez Ağa Mahallesi'nde 13-14 yaşlarında iki çocuk tarafından bir ilkokulun giriş kapısında bulunan Türk Bayrağı'nın yırtılarak, bayrağa zarar verildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 31.10.2014 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.