Facia Ocağından Madencilerin Cesetleri Çikiyor(5)

İŞÇİLER 2'NCİ BAŞYUKARI BÖLÜMÜNDE BULUNDU Maden ocağında mahsur kalan 18 madenciden 2 işçinin cansız bedenlerinin dün gece nefeslik bölümün ikinci baş yukarı (bir yeratlı kuyusunun üst kısmına geçmeyi sağlayan geçit) adı...

07 Kasım 2014 Cuma 16:02
Facia Ocağından Madencilerin Cesetleri Çikiyor(5)






İŞÇİLER 2'NCİ BAŞYUKARI BÖLÜMÜNDE BULUNDU
Maden ocağında mahsur kalan 18 madenciden 2 işçinin cansız bedenlerinin dün gece nefeslik bölümün ikinci baş yukarı (bir yeratlı kuyusunun üst kısmına geçmeyi sağlayan geçit) adı verilen alanda molozların içinde bulunduğu öğrenildi. Eski bir imalathaneye biriken sudan kaynaklandığı belirtilen su baskının ise 3 veya 4'üncü baş yukarı bölümünde meydana geldiği tahmin ediliyor. 
AFAD tarafından kurtarma çalışmalarıyla ilgili bugün basın mensuplarına dağıtılan görüntü ve fotoğraflar ise çalışmaların ne kadar zor koşullar altında güçlükle ilerlediğini gözler önüne seriyor. 

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.