FATİH ÖĞRETMEN’DEN 15 GÜNDÜR HABER YOK

Nurcan KIRCALI/İSTANBUL,() Şile'de balık tutmak üzere gittiği Sahilköy Karaburun mevkiinde kaybolduğu iddia edilen müzik öğretmeni Fatih Tabakoğlu’nu arama çalışmalarına dip tarayan trol tekneleri de katıldı. Fatih Tabakoğlu’nun...

18 Aralık 2014 Perşembe 15:23
FATİH ÖĞRETMEN’DEN 15 GÜNDÜR  HABER YOK






Nurcan KIRCALI/İSTANBUL,() Şile'de balık tutmak üzere gittiği Sahilköy Karaburun mevkiinde kaybolduğu iddia edilen müzik öğretmeni Fatih Tabakoğlu’nu arama çalışmalarına dip tarayan trol tekneleri de katıldı.
Fatih Tabakoğlu’nun babası Metin Tabakoğlu olayın yaşandığı yerde  balıkçı teknelerinin dip tarayarak yaptığı arama çalışmalarını dürbün ile izledi. Arama çalışmaları sırasında ilk günden beri öğretmen olan Fatih Tabakoğlu'nun mesai arkadaşları Tabakoğlu ailesini yalnız bırakmıyor ve zaman zaman karadan ve sahil kenarlarında kendileri de arama çalışmalarına katılıyorlar.

(FOTOĞRAF)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.