Fatih Terim Adana'da uyuşturucuya karşı yürüdü (3)

YÜREĞİR BELEDİYESİ FATİH TERİM KÜLTÜREVİ AÇILDI Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 'Yüreğir Belediyesi Fatih Terim Kültürevi'nin açılışını yaptı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ile Yüreğir Belediye Başkanı...

27 Şubat 2015 Cuma 18:09
Fatih Terim Adana'da uyuşturucuya karşı yürüdü (3)






YÜREĞİR BELEDİYESİ FATİH TERİM KÜLTÜREVİ AÇILDI
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 'Yüreğir Belediyesi Fatih Terim Kültürevi'nin açılışını yaptı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ile Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın da bulunduğu açılışta konuşan Fatih Terim, "Bana göstermiş olduğunuz ilgiye sonsuz teşekkür ediyorum. Bu binanın hayırlı olmasını diliyorum. Burada inşallah çok mutlu günler, saatler geçirirsiniz. Hepinizi çok seviyorum, Sayın Başkanım Mahmut Çelikcan'a da teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından, Yüreğir Belediyesi Fatih Terim Kültürevi'nin açılış kurdelesi kesildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.