Fuarda 25 kiloluk külçe altına özel koruma

Mustafa OĞUZ / İZMİR, () - İZMİR Kuyumcular Odası ve Gençiz Fuarcılık tarafından İzmir Uluslarası Fuar Alanı'nda düzenlenen 'JEWEX 2015' 6'ncı Alyans Altın Mücevher Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nda sergilenen birbirinden değerli takılar, organizatörlere...

25 Ocak 2015 Pazar 11:40
Fuarda 25 kiloluk külçe altına özel koruma






Mustafa OĞUZ / İZMİR, () - İZMİR Kuyumcular Odası ve Gençiz Fuarcılık tarafından İzmir Uluslarası Fuar Alanı'nda düzenlenen 'JEWEX 2015' 6'ncı Alyans Altın Mücevher Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nda sergilenen birbirinden değerli takılar, organizatörlere soğuk terler döktürdü.
23- 26 Ocak tarihleri arasında düzenlenen fuarda mücevher firmaları vitrin ürünleri kadar, ilgi çekmek için ilginç objeleri de kullandı. Murat Altın Pırlanta firmasının standında özel bir cam içinde sergilenen, kamera ve alarm sistemiyle korunan 25 kilogram ağırlığında, 2 milyon 450 bin TL değerindeki altın külçesi fuarı gezenlerin ilgi odağı oldu. Atakan firması stantında sergilenen Anadolu yörelerine ait çizgilerden tasarlanan altın elbise, kemer, taç, bileklik, kolye ve yüzükler de hem fiyatları, hem de tasarımları ile ilgi gören ürünlerin başında geldi.
Firma yetkilileri bu takılara taleplerin azımsanmayacak sayıda olduğunu, fuardan mutlu ayrıldıklarını dile getirdi.
FOTOĞRAFLI
 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.