Gaziantep'te Yangın Söndürme Ve Kurtarma Tatbikatı

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yangın söndürme ve kurtarma tatbikatında ortaya çıkan görüntüler gerçeğini aratmadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı...

30 Eylül 2014 Salı 18:16
Gaziantep'te Yangın Söndürme Ve Kurtarma Tatbikatı






Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yangın söndürme ve kurtarma tatbikatında ortaya çıkan görüntüler gerçeğini aratmadı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Demokrasi Meydanı'nda yangın söndürme ve kurtarma tatbikatı düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın izlediği tatbikatta senaryo gereği, trafik kazasında araçta sıkışan yaralı kurtarıldı, otomobilde çıkan yangın söndürüldü. Ev yangınlarına müdahalenin de anlatıldığı tatbikat, gerçeğini aratmadı.
İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, vatandaşları acil durumlar için bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Vatandaşlarımıza itfaiye teşkilatımızın, kapasitesini yaptığı faaliyetleri anlattık. Tabi ki kaza bela olmasın, yangın çıkmasın ancak olduğunda da vatandaşlarımız bilsinler ki biz teşkilat olarak onların emrindeyiz, yanındayız. Amacımız cana ve mala gelecek zararları azaltmak ve mümkünse olmamasını sağlamak içinde eğitimler ve denetimler yoluyla da vatandaşımızın, öğrencimizin, personelimizin bilinçlenmesini sağlamak."
Tatbikat sonrasında vatandaşlar tarafından alkışlanan itfaiye erleri, hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.