Hacı Boydak FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alındı

Kayseri'den günün son dakika haberi geldi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ünlü iş adamı Hacı Boydak gözaltına alındı.

04 Ağustos 2016 Perşembe 12:29
Hacı Boydak FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alındı






Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı bulunan ve aranan Boydak Holding eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak gözaltına alındı. Doktor kontrolünden geçirilen Hacı Boydak, ifadesinin alınması için Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hacı Boydak, Adli Tabipliğe elleri kelepçeli olarak sağlık kontrolüne getirildikten sonra adliyeye gönderildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde geçtiğimiz hafta Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak, üyeler İlyas Boydak ve Bekir Boydak ile Halit Bayhan yakalanarak gözaltına alınmıştı. Soruşturma sonrasında adliyeye sevk edilenlerden Mustafa Boydak ve Halit Bayhan adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, Şükrü Boydak, İlyas Boydak ve Bekir Boydak tutuklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.