Hakkari'de şehit düşen Sercan Özkul kimdir?

Hakkari-Çukurca Karayolunda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 8 askerden birinin Balıkesir Gönenli 25 yaşındaki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sercan Özkul olduğu açıklandı.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 11:57
Hakkari'de şehit düşen Sercan Özkul kimdir?






Hakkari-Çukurca Karayolunda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 8 askerden birinin Balıkesir Gönenli 25 yaşındaki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sercan Özkul olduğu açıklandı. Şehit olan askerler için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'da tören yapılacak. Törenin ardından şehit cenazeleri memleketlerine uğurlanacak. 25 askerimizin de yaralandığı hain saldırıda şehit olan diğer askerler şunlar; 
örenlerin ardından 25 yaşındaki Şehit Jandarma Teğmen Selim Coşkun Adana Kozan, 28 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemlı Çavuş İbrahim Betin Afyonkarahiser Sandıklı, 25 yaşındaki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Tünel İstanbul, 23 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Hüsnü Erkut Tokat Erbaa, 25 yaşındaki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sercan Özkul Balıkesir Gönen, 23 yaşındaki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Keleş Sakarya Karasu, 23 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz Çorum ve 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Samat Aktaş Bursa Kemalpaşa.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.