Haliç Köprüsü'ndeki çalışma İstanbul trafiğini kilitledi (1)

İdris TİFTİKCİ - Zeki GÜNAL/ İSTANBUL, ()HALİÇ Köprüsü metrobüs yolundaki bakım ve onarım çalışmaları için kapatılan yol nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 14:44
Haliç Köprüsü'ndeki çalışma İstanbul trafiğini kilitledi (1)






İdris TİFTİKCİ - Zeki GÜNAL/ İSTANBUL, ()HALİÇ Köprüsü metrobüs yolundaki bakım ve onarım çalışmaları için kapatılan yol nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin saat 04:00 sıralarında başladığı bakım onarım çalışmaları nedeniyle Haliç Köprüsü Ana Yolu Edirnekapı-Mecidiyeköy yönüne trafiğe kapatıldı. Trafik sadece yan yoldan sağlanabiliyor. Bu nedenle Ankara istikametinde uzun araç kuyruğu meydana geldi. Haliç köprüsündeki yoğunluk üzerine TEM'e yönelen sürücüler de trafikte kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yoğunluğun yüzde 65'e ulaştığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.