İzmir'de Aranan 461 Kişi Polise Takıldı

Mehmet CANDAN / İZMİR, ()- İZMİR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, son bir haftada kent merkezinde, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda hakkında arama kararı bulunan 54'ü hırsızlık suçundan olmak...

03 Kasım 2014 Pazartesi 20:13
İzmir'de Aranan 461 Kişi Polise Takıldı






Mehmet CANDAN / İZMİR, ()- İZMİR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, son bir haftada kent merkezinde, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda hakkında arama kararı bulunan 54'ü hırsızlık suçundan olmak üzere toplam 461 kişi yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve sivil ekiplerin son bir hafta içinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar kapsamında, bin 179 araç ile 26 bin 219 kişi kontrolden geçirildi. Bu kişilerden çeşitli suçlara karıştıkları gerekçesiyle hakkında arama kararı bulunan 461 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin istihbarat çalışması sonucu yaptığı operasyonda ise, 714 gram esrar maddesi, 141 uyuşturucu hap ele geçirilirken, 166 şüpheli yakalandı. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yaptığı operasyonlarda piyasaya sürülmek istenen 12 bin 384 paket kaçak sigaraya el konuldu.



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.