Kayseri'de sütyen reklamını ahlaksız diye kapattılar

Kayseri şehir merkezinde belediyeye ait reklam panolarında sütyen reklamını ahlaksız bulan bir grup üzerine bildiriler yapıştırarak sansürledi. Olaya vatandaşlar tepki gösterdi.

06 Şubat 2018 Salı 16:32
Kayseri'de sütyen reklamını ahlaksız diye kapattılar






Kayseri'de sütyen reklamını ahlaksız diye kapattılar

Kayseri kent merkezinde, otobüs duraklarındaki sütyen reklamı, kendilerine Yedi Hilal Gençliği adını veren bir grubun üyeleri tarafından 'ahlaksız' olduğu gerekçesiyle afişlerle kapatıldı. Sütyen firması yetkilileri ise ahlak dışı olduğunu düşünmediklerini belirttikleri reklama tepkiyi saçma bulduklarını söyledi.

Kayseri kent merkezine özellikle otobüs duraklarına yerleştirilen sütyen reklamı, Yedi Hilal Gençliği isimli bir grup tarafından 'Gözünü kiraya verme, gözlerimiz esir' yazılı afişlerle kapatılıp, Büyükşehir Belediyesi de göreve çağrıldı. Sütyen firması adına açıklama yapan Figen Özcan, protestoya şaşırdıklarını belirterek, “Türkiye çaplı çalışıyoruz her ilimizde reklam veriyoruz. Sadece Kayseri’ye özel bir durum olmadığı için reklamları vermeye devam edeceğiz. Ahlak dışı olduğunu düşünmüyoruz. Bu yapılan protestoları da saçma buluyoruz” dedi.
Yedi Hilal Gençliği isimli grup ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin reklam yönetmeliğinde ahlaka aykırı reklamların yayınlanmayacağına dair maddelerin olduğunu belirterek, bu reklamın tamamen kaldırılmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.