Kayseri'de 'Kadın Gelişim Merkezi' kurulacak

KAYSERİ, () - KAYSERİ'de merkez Kocasinan Belediyesi tarafından, kadınların bilgi ve becerilerinin artırılması, aile bütçelerine katkı sağlamaları, ekonomide yer edinmeleri amacıyla 'Kadın Gelişim Merkezi' kurulacak. Kadın ve erkeğin...

08 Mart 2015 Pazar 12:30
Kayseri'de 'Kadın Gelişim Merkezi' kurulacak






KAYSERİ, () - KAYSERİ'de merkez Kocasinan Belediyesi tarafından, kadınların bilgi ve becerilerinin artırılması, aile bütçelerine katkı sağlamaları, ekonomide yer edinmeleri amacıyla 'Kadın Gelişim Merkezi' kurulacak.
Kadın ve erkeğin hayat bütününün birer yarısı olduğunu belirten Kocasinan Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Çolakbayrakdar, "Sevgi ve fedakarlığı temsil eden kadınlar, huzurlu bir toplumun temel taşlarıdır" dedi. Kadın girişimcilerin teşvik edilmesi amacıyla gelişim merkezi kurarak, kadınlara çeşitli imkanlar sağlayacaklarını ifade eden Çolakbayrakdar, şöyle konuştu:
"Kadınlar huzur, mutluluk, güven ve başarı dolu bir geleceğe koşarken pek çok engelle mücadele etmektedir. Bu engelleri ortadan kaldırmak için zihniyet değişikliğine, bütün toplumun katkı sağlayacağı bir eğitim hamlesine ihtiyaç vardır. Kadınların, eğitim engellerinin kaldırılması, bilgi ve becerilerinin artırılması, aile bütçelerine katkı sağlaması, ekonomide yer edinmeleri, kadın girişimcilerin teşvik edilmesi için, 'Kadın Gelişim Merkezi' kuruyoruz. Bu merkezde, kadınlarımızın gelişimi, beceri ve bilgilerini yenilemeleri için çeşitli imkanlar sağlayacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyemiz, kadın gelişim merkezlerimizdir."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.