Kılıçdaroğlu: Böyle Bir Tablo Türkiye'ye Yakışmıyor (2)

ŞEHİTLER VE ÖĞRENCİLERİN ÖLDÜĞÜ KAZA NEDENİYLE EĞLENCEYE KATILMADI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar’ın oğlu Deniz Acar ve Belaruslu Maryna Chernikava’nın Ramada Plaza Otel’de...

25 Ekim 2014 Cumartesi 21:54
Kılıçdaroğlu: Böyle Bir Tablo Türkiye'ye Yakışmıyor (2)






ŞEHİTLER VE ÖĞRENCİLERİN ÖLDÜĞÜ KAZA NEDENİYLE EĞLENCEYE KATILMADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar’ın oğlu Deniz Acar ve Belaruslu Maryna Chernikava’nın Ramada Plaza Otel’de gerçekleşen düğün törenine katıldı. CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kıydığı nikah töreninde Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekilleri Akif Hamzaçebi ve Engin Altay ile birlikte genç çiftin şahitliğini yaptı. CHP Genel Başkanı, imzalarını atılmasının ardından çifti tebrik etti.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkari’deki 3 şehit ve Afyonkarahisar’da 8 öğrencinin öldüğü kaza nedeniyle düğünün eğlence bölümüne katılmadan ayrıldı. Geceyi Antalya’da geçirecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Isparta’da 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel adına kurulan Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılışına katılacak.

FOTOĞRAFLI



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.