Kırıkkale'de Tgb Üyeleri Bayraklarla Yürüdü, Nöbet Tuttu

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE'de, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, Cumhuriyet'in 91'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Türk bayraklarıyla yürüdü. TGB üyeleri, basın açıklamasının ardından Atatürk Anıtı...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:56
Kırıkkale'de Tgb  Üyeleri Bayraklarla Yürüdü, Nöbet Tuttu






Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE'de, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, Cumhuriyet'in 91'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Türk bayraklarıyla yürüdü. TGB üyeleri, basın açıklamasının ardından Atatürk Anıtı önünde 45 dakika süreyle nöbet tuttu.
TGB'liler, Atatürk Bulvarı üzerinden Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. TGB'liler yürüyüş boyunca 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı. TGB İl Başkanı Mahir Ulaş Demirkaya anıt önünde yaptığı basın açıklamasında, "Türkiye, Cumhuriyetimizin 91'inci yılına çok zor şartlar altında giriyor. 29 Ekim Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde şehitlerimize ve gazilerimize söz veriyoruz ve ilan ediyoruz. Türkiye'yi böldürmeyeceğiz Mustafa Kemal'in askerleri olarak görev başındayız. Bölücülük kaybedecektir. Türkiye birleşme sürecine girmiştir. Türkiye, Türk bayrağı ile ve Mustafa Kemal Atatürk ile birleşecektir. Gericilerin ve bölücülerin çabaları boşunadır. Mustafa Kemal'in askerleri dimdik ayaktadır" dedi. Demirkaya, şöyle devam etti:
"Gericiler ve bölücüler kaybedecek, Cumhuriyet devrimi kazanacaktır. Mustafa Kemal'in askerleri görev başındadır. Türkiye'nin aydınlık günleri çok yakındır. Gerici ve bölücülerin saldırısı altında bulunan Cumhuriyetimizi yeniden kuracağız. Mustafa Kemal'in askerleri burada olduğu gibi Ankara'da, İstanbul da, İzmir'de, Türkiye'nin dört bir yanında alanlardadır. Türkiye'de alanlar al bayraklarımızla gelincik tarlalarına dönmüştür. Türkiye'ye Türk milletine yakışan da budur. Türk milleti bugün ülkemizin dört bir yanında Atatürk Cumhuriyeti'ni yeniden kurma kararlılığını, Türkiye yi böldürtmeme kararlılığını herkese ilan etmiştir."
TGB'liler, basın açıklamasının ardından 45 dakika süreyle Atatürk Anıtı önünde nöbet tuttu. Ardından alandan ayrıldılar.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.