Kuşadası'ndan mutluluğa kanatlandılar

Latif SANSÜR/KUŞADASI (Aydın), () - ULUSLARARASI Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf gözetiminde düzenlenen Uluslararası Yoga Festivali Aydın'ın Kuşadası ilçesinde başladı. Ramada Resort Otel'de 4 gün sürecek olan festival için...

16 Mayıs 2015 Cumartesi 19:57
Kuşadası'ndan mutluluğa kanatlandılar






Latif SANSÜR/KUŞADASI (Aydın), () - ULUSLARARASI Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf gözetiminde düzenlenen Uluslararası Yoga Festivali Aydın'ın Kuşadası ilçesinde başladı.
Ramada Resort Otel'de 4 gün sürecek olan festival için çeşitli Avrupa ülkeleri, Rusya ve yurt içinden 350 kişi yoga için Kuşadası'na geldi. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf, Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirterek, "Yılın 12 ayı festivaller düzenliyoruz. Dünyanın dört bir yanından katılımcılar geliyor. Dört günde, 19 çeşit çalışma yapacağız. Her çalışma kendine has çalışma olacak. Altı çakrayı çalıştıracak, özel teknikler uygulayacağız. Aşağı yukarı 350 katılımcı geliyor. Festivalimizin amacı sağlık ve mutluluktur. Festivalde, orijinal yoga teknikleri uyguluyoruz. Yoga, nezleden kansere kadar bir çok rahatsızlığa iyi geliyor. Solunum rahatsızlıkları, sindirim, psikolojik rahatsızlıklara iyi gelen teknikler uyguluyoruz. Festivale katılanlar hızlı bir şekilde sağlıklarına kavuşuyor. 'Mutluluğa kanatlanın' sloganıyla, mutluluk dağıtıyoruz" dedi.
Yoganın tüm bedenin ve zihnin bilinçli şekilde gevşetilmesini sağladığını vurgulayan Manaf, "Gevşeme sağlandığında buna bağlı olarak stres, sinirsel ve duygusal gerilim atılır. Ayrıca günümüzde yaygın bir problem olan uykusuzluk sorunun giderilmesinde de oldukça etkili olan bu teknikler uyku kalitesinin artmasını ve zamanın etkin bir şekilde kullanılmasını sağlar" diye konuştu.
Festivalde yoga çalışmalarını bizzat Manaf yaptırırken, yabancı katılımcılar için ise çevirmenler görev yaptı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.