Nafia Kuş bronzda kaldı

CHELYABİNSK, () - DÜNYA Tekvando Şampiyonası'nda bayanlar artı 73 kiloda Nafia Kuş, İngiltere'den Bianca Walkden'e 10-3 mağlup olarak dünya üçüncüsü oldu. Rusya'nın Chelyabinsk kentinde devam eden Dünya Tekvando Şampiyonası'nın...

16 Mayıs 2015 Cumartesi 20:04
Nafia Kuş bronzda kaldı






CHELYABİNSK, () - DÜNYA Tekvando Şampiyonası'nda bayanlar artı 73 kiloda Nafia Kuş, İngiltere'den Bianca Walkden'e 10-3 mağlup olarak dünya üçüncüsü oldu.

Rusya'nın Chelyabinsk kentinde devam eden Dünya Tekvando Şampiyonası'nın 5. günü akşam seansında milli sporcu Nafia Kuş artı 73 kilo yarı final karşılaşmasına çıktı. Yarı finale gelene kadar aralarında dünya 1 numarasının da bulunduğu güçlü sporcuları mağlup eden 19 yaşındaki Nafia Kuş, İngiltere'den Bianca Walkden ile karşılaştı. Genç sporcu, ilk raundu 4-1 geride tamamlarken, ikinci rauntta sayı çıkmadı. İngiliz sporcu, son rauntta da üstünlüğü devam ettirdi ve 10-3'lük skorla karşılaşmaya kazanan isim oldu. Bu sonuçla Nafia Kuş, dünya üçüncüsü olarak, bronz madalya kazandı..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.