Fenerbahçe kafilesi Mersin'de

Mustafa İNSAN-Sercan KORHAN/ MERSİN, () - SPOR Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Mersin'e geldi. İstanbul'dan uçakla Adana'ya oradan da takım otobüsü ile Mersin'e geçen Fenerbahçe'yi,...

16 Mayıs 2015 Cumartesi 20:04
Fenerbahçe kafilesi Mersin'de






Mustafa İNSAN-Sercan KORHAN/ MERSİN, () - SPOR Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Mersin'e geldi.
İstanbul'dan uçakla Adana'ya oradan da takım otobüsü ile Mersin'e geçen Fenerbahçe'yi, kamp yapacağı ötel önünde bekleyen bir grup taraftar tezahüratlarla karşıladı. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe kafilesi, Radisson Blu Oteli'nin otoparkına yanaşan takım otobüsünden yoğun güvenlik önlemleri altında inerek otele girdi. Fenerbahçe takımının otele girişi sırasında çevik kuvvet ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Otel önünde toplanan taraftarlar ise cep telefonlarıyla futbolcuların görüntülerini çekmeye çalıştı. Sarı-lacivertil ekibin, maç saatine kadar kaldıkları otelde kamp yapacağı öğrenildi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.