Kuvvetli Rüzgar Bodrum'da Sahilleri Boşalttı

Osman URAS/ BODRUM,(Muğla),() - MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Sahiller boşalırken, balıkçılar denize açılamadı. Bodrum'da, Cuma gecesinden itibaren etkili olmaya başlayan rüzgarın saatteki...

08 Kasım 2014 Cumartesi 19:30
Kuvvetli Rüzgar Bodrum'da Sahilleri Boşalttı






Kuvvetli Rüzgar Bodrum'da Sahilleri Boşalttı

Osman URAS/ BODRUM,(Muğla),() - MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Sahiller boşalırken, balıkçılar denize açılamadı.
Bodrum'da, Cuma gecesinden itibaren etkili olmaya başlayan rüzgarın saatteki hızı 45 kilometreyi buldu. Denizde dalga boyu yükselirken, pastırma sıcaklarıyla hareketlenen sahiller dalgalara teslim oldu. Balıkçılar denize açılamazken, rüzgarın zaman zaman etkisini artırması Bodrumlulara zor anlar yaşattı. Sahilde bazı kaferya ve restorların masa ve sandalyeleri devrildi. Rüzgarlı ve parçalı bulutlu bir havanın hakim olduğu Bodrum'da meteorolojik verilere göre gece yarısından sonrada sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.