Malatya'da deprem: Malatya Pütürge 4.1 ile sallandı

Pütürge'de deprem, Pütürge'de meydana gelen deprem korku ve paniğe neden oldu. Depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı.

04 Ekim 2015 Pazar 00:22
Malatya'da deprem: Malatya Pütürge 4.1 ile sallandı






Malatya'da deprem: Malatya Pütürge 4.1 ile sallandı

Malatya iline bağlı Pütürge ilçesi Örnekköy yakınlarında meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Depremin şiddeti Kandilli Rasathanesi tararafından 4.1 olarak ilan edildi.

Malatya'da deprem, Pütürge deprem, Son dakika Malatya, Malatya Haberleri, Pütürge haber

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Malatya'ya bağlı Pütürge ilçesi Örnekköy yakınlarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi gece yarısı 00.08 sıralarında meydana gelen depremin yerin 8.8 KM derinliğinde oluştuğunu açıkladı.
Deprem başta Pütürge olmak üzere çok sayıda yerleşim biriminde korku ve paniğe neden oldu. Depremin Pütürge ilce merkezi ile Nohutlu, Dallarca, Doğanyol, Aşağı Dağlıca, Esenkent ve çevresinde yoğun olarak hissedildiği öğrenildi. Deprem sırasında evlerini boşaltan vatandaşlar bir süre geceyi sokakta geçirdi...
Son Güncelleme: 04.10.2015 00:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.