Motosikletliler Organ Başığı İçin Tur Attı

Tufan HAMARAT / İZMİR, () - İZMİR İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, organ bağışına farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, İzmir Motosiklet Kulübü üyeleri İnciraltı'ndan Gündoğdu'ya, oradan da Bostanlı'ya...

09 Kasım 2014 Pazar 13:59
Motosikletliler Organ Başığı İçin Tur Attı






Tufan HAMARAT / İZMİR, () - İZMİR İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, organ bağışına farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, İzmir Motosiklet Kulübü üyeleri İnciraltı'ndan Gündoğdu'ya, oradan da Bostanlı'ya şehir turu attı. Gündoğdu ve Bostanlı'daki etkinlik alanında organ bağışı stantları kuruldu.
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3- 9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında, 'İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Organ Bağış Elçileri Motosikletlerle Yolda' adlı etkinlik düzenledi. İnciraltı Meydanı'nda bugün saat 11.00'de toplanan İzmir Motosiklet Kulübü üyesi yaklaşık 40 motosikletli, ilk olarak Gündoğdu Meydanı'na geldi. Burada kurulan stantta organ bağışında bulunuldu. Daha önce bağışta bulunduğunu belirten kulüp üyesi Zeynep Sönmez, "1996 yılında organlarımı bağışladım, bugün daha çok kişinin, organa ihtiyacı olanlar için organlarını bağışlaması amacıyla düzenlenen etkinliğe destek vermek üzere buradayım" dedi.
Bir diğer üye Gönül Aksoy da organlarını bağışlarken, "Organ bağışı çok önemli, organlarımızın toprakta çürümesi yerine insanlara faydalı olması amacıyla bağışta bulundum" diye konuştu. Organ bağışı ve naklinden sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hakan Bayrakçı, destek verenlere teşekkür etti.
'DESTEK VERİYORUZ'
Tüm sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini kaydeden İzmir Motosiklet Kulübü Başkanı Salih Özsüvariler, "Hava şartlarının olumsuzluklarına rağmen, organ bağışının önemine değinip farkındalık oluşturmak amacıyla buradayız" dedi.
Daha sonra kulüp üyeleri, Bostanlı'ya gitti. Etkinliğin Bostanlı'daki bölümüne İl Sağlık Müdürü Dr. Bediha Türkyılmaz da katıldı.
Gün boyu sürecek etkinlik kapsamında müzik dinletileri sunulacak, organ bağışı alınacak.
FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.