Mücevher Fırsat Günleri'ne yoğun ilgi...

İstanbul, () - ANNELER Günü için kapılarını açan Mücevher Fırsat Günleri'nde, üretici firmalar tarafından yüzde 70'e varan indirimlerle satılan mücevherler yoğun ilgiyle karşılandı. Harbiye Askeri Müze'de 6-10 Mayıs tarihleri...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 21:59
Mücevher Fırsat Günleri'ne yoğun ilgi...






İstanbul, () - ANNELER Günü için kapılarını açan Mücevher Fırsat Günleri'nde, üretici firmalar tarafından yüzde 70'e varan indirimlerle satılan mücevherler yoğun ilgiyle karşılandı.

Harbiye Askeri Müze'de 6-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Mücevher Fırsat Günleri'nde, kolyeler, yüzükler, küpeler ve takı setleri bulmak mümkün.

Üretici firmaların stoklarını eritmek amacıyla düzenlediği Mücevher Fırsat Günleri'ni gezenler, her bütçeye ve her zevke uygun takıları bulma şansına sahip. Üretici firmaların, alışveriş yapanlara özel hediyeleri ve kampanyaları da dikkat çekiyor.

DÜĞÜNLER İÇİN DE FIRSAT

Mücevher Fırsat Günleri sayesinde, düğün mücevheri alışverişini de çok uygun fiyat avantajlarıyla ve en hesaplı şekilde yapmak mümkün. Her bütçeye ve zevke uygun alyanslar, tek taş modelleri, takı setleri, altın bilezik, set, kolye ve küpeler, çok uygun fiyatlarla, üretici firma garantisiyle satılıyor.

Mücevher Fırsat Günleri, 6-10 Mayıs tarihleri arasında her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.